Skip to main content

Over ons

Wie is RoBouw B.V.

RoBouw BV is uw partner voor alle mogelijke bouwprojecten en is al meer dan 50 jaar werkzaam in de regio Utrecht. Met meer dan 50 jaar werkervaring werken wij altijd met veel passie en plezier aan onze projecten. Onze specialisatie ligt bij renovatie, aanbouw, verbouw en onderhoud van woningen tot grote (kantoor) panden. Ons team bestaat uit 20 man en wij zijn werkzaam in heel regio Utrecht.

Bij RoBouw BV bent u vóór, tijdens en na het project altijd op de hoogte van uw project.

Wij gaan altijd voor een persoonlijke aanpak en werken naar uw gewenste resultaat. De persoonlijke aanpak komt voort uit het bouwbedrijf vanaf de jaren 60. Vader Joop had toen al een bouwbedrijf. Ron van Leusden heeft altijd samengewerkt met zijn vader, en is nadat Joop in 2002 met pensioen ging, alleen verder gegaan onder de naam RoBouw BV. Dit was de inleiding van het digitale tijdperk, want onder de leiding van Joop van Leusden werd er nog niet actief gewerkt met computers.

Onder andere dankzij deze digitalisering is RoBouw BV blijvend gegroeid, in 2012 zijn wij verhuisd naar de Molenkamp in de Bilt, om plaats te maken voor meer groei.

Sinds 2016 is ons team uitgebreid met de Stichtse Loodgieters. Dit is een dochter onderneming van Robouw BV. Dankzij deze samenwerking kunnen wij al uw bouwprojecten volledig faciliteren. Denk hierbij aan riolering, dakbedekking, verschillende binnenhuis installaties en verduurzaming van woningen denk hier aan lucht warmte pompen of aardwarmte.

Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen realiseren?